Forlovelse på Valentinsdag

Valentinsdag er den helt store dag hvor flest går på knæ for deres elskede, hos Viclara har vi et stort udvalg af forlovelsesringe både klassike forlovelsesringe og unika ringe. Vi hjælper dig meget gerne i butikken med at finde den perfekte ring til din ukårende. Du kan finde en del af udvalget her.

Smykker med hjertemotiver

Et smykke med hjertemotiv er blandt en af favoriterne, som valentinsgave til den du holder af. Du kan finde vores udvalg af smykker med hjerter her.

Bogstavssmykke: En Personlig Valentine's Gave

Overrask din elskede med et unikt bogstavssmykke som symbol på jeres kærlighed. Et smukt vedhæng er det ideelle valg til en personlig og mindeværdig Valentine's gave. 💖

Ro Copenhagen 18kt Rock Diamond 8mm Vedhæng Diamant Kors - 105693

Mulberry Tasker i Valentinsgave

Skal det ikke være et smykke i år, kunne en elegant taske være den ideelle Valentine's gave. Gør dagen uforglemmelig med vores nøje udvalgte kollektion af Mulberry tasker. Se udvalget her!

Valentinsdag

Valentinsdag 2025

Skal du fejre Valentinsdag sammen en, du elsker? Valentinsdag er den mest romantiske dag på året og fejres hvert år den 14. februar. Vil du gerne overraske din udkårne med et smukt smykke eller anden fin gave i Valentinsdagsgave? Vi har samlet elegante og stilfulde smykker, dufte og accessories, som du kan gå på opdagelse i.

 

Hvorfor give et smykke i gave på Valentinsdag?

Der er mange muligheder for at give en sød og anderledes gave på Valentinsdag. Så hvorfor lige give et smykke? Jo, for os at se, er et smykke måske nok den mest romantiske gave, du kan give. Smykker er noget, man giver til mennesker i sit liv, som man holder ekstra meget af – og som man ønsker forbliver ved ens side.

Det er en stor overraskelse at modtage et flot armbånd, øreringe eller ur i gave, når man hverken har forventet noget eller turde håbe på så fin en gave.

Smykker er også en gave, der holder evigt. Det er et symbol på den kærlighed, du har overfor et menneske. Det vil vedkommende blive mindet om hver eneste gang, han eller hun bærer smykket. Det er smukt. Det er romantisk.

Hos Viclara er vi glade for at kunne hjælpe dig og andre med at forkæle og overraske med smykker på en romantisk dag. Vi kunne ikke forestille os noget bedre og håber, at du finder lige præcis det, du søger efter.

 

Vis din kærlighed med et smykke i Valentinsdag gave 

Er du god til at vise din kærlighed i hverdagen? Men vil du gerne understrege den på den særlige dag som Valentinsdag nu og engang er? Med et smykke i Valentinsdag gave giver du ikke bare en gave, som viser din hengivenhed. Du giver også et smykke, der viser, at du gerne vil din partner nu og på sigt. For det er en romantisk gave, der hverken visner eller forsvinder. Den forbliver bestandigt.

Vi har samlet flere forskellige bud på Valentinsdag smykker:

Vi har naturligvis samlet Valentinsdag smykker til både hende og ham, så du har de bedste muligheder for at finde et smukt, elegant og romantisk smykke til din partner.

 

Valentinsdag smykker i forskellige prisklasser

Valentinsdag er en romantisk dag, uanset om du har kendt din kæreste, kone eller mand kortvarigt eller gennem flere år. Romantikken er reel og skal gerne bevares og pustes liv i, uanset hvor i forholdet til hinanden, I er.

Vi har samlet Valentinsdag smykker i forskellige prisklasser her på siden, så du uanset budget kan finde et smykke, der passer til hende eller ham. Prisen er ikke det afgørende for en god Valentinsdag gave. Det er tværtimod den tid, du bruger på at finde en gave, der falder i din udkårnes ønsker eller personlige smag og stil.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rette gave til Valentinsdag, så du kan glæde dig til at overraske den, du elsker.

 

Smykker siger meget mere end blomster og chokolade

Smykker og chokolade er der meget af på Valentinsdag. Men det er næsten for nemt. I hvert fald hvis du gerne vil overraske med en gave, der siger meget mere, end hvad flotte blomster og velsmagende chokolade kan.

Det er ikke hver dag, at man hverken giver eller modtager smykker. Derfor er det også en helt særlig gave at give i forbindelse med Valentinsdag. Gaven fortæller om noget, at du holder af vedkommende og gerne vil ham eller hende det bedste både nu og på sigt.

Se f.eks. vores smukke og meget elegante armbånd med ædelsten, der om noget sætter prikken over i’et på et outfit. Eller vores fine Marguerit smykker, der om noget er en klassiker – men en klassiker, som er tidløs og for altid stilfuld.

Til mændene har vi hammerslåede armringe, rustikke halskæder og ure, der matcher rigtig godt til både hverdag og festlige lejligheder.

Uanset hvem du gerne vil overraske med et smykke frem for blomster eller chokolade på Valentinsdag, er der gode muligheder for at finde det her hos os.

 

Romantiske hjertesmykker i Valentinsdag gave

Er du lidt af en romantiker? Og måske lidt af en klassisk romantiker? Det er helt okay at være. For det er vi også. Vi har derfor selvfølgelig også fundet nogle smukke og meget elegante hjertesmykker frem fra udvalget, så der ikke er nogen tvivl om, hvad du gerne vil sige med smykket til modtageren.

Vi har alt lige fra vedhæng og halskæder til armbånd med hjerter, som du kan forkæle og overraske hende, du holder af med.

Er du på jagt efter noget helt særligt i forbindelse med Valentinsdag, er du velkommen til at kontakte os. Vi foreslår gerne et udvalg af smykker, så du får det bedste mulige udgangspunkt for at vælge den perfekte gave.

 

Køb gaven til Valentinsdag hos Viclara

Hvad end du er på jagt efter en Valentinsdag gave til din mand, hustru, kæreste, søster eller måske veninde, kan du finde det her hos os. Vælg det eller de smykker eller ure, som du godt kunne tænke dig at forære i gave og få det leveret på ganske få hverdage. Vi sætter naturligvis byttemærke på og sørger for at pakke gaven flot ind, så den er klar til at blive givet væk i det øjeblik, du modtager den.

Benyt dig endeligt gerne af vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende størrelser, pleje af smykket eller noget helt tredje. Vi står til rådighed og vil hellere end gerne hjælpe dig, så du får købt den perfekte Valentinsdag gave.