Få lavet huller i ørerne - Hos Viclara Smykker & Ure i Holstebro

Kunne du godt tænke dig at få lavet huller i ørerne? Og kunne du godt tænke dig at vide mere om pris og de praktiske omstændigheder ved at få lavet huller i ørerne? Vi sætter dig ind i alt, hvad du bør vide om det, så du kan være helt tryg ved at booke en tid i vores butik i Holstebro.

Huller i ørerne er en fantastisk måde at understrege sin femininitet på, at bære smykker på eller bare at understrege, hvem man er – dreng som pige. Mand som kvinde. Hos Viclara hjælper vi børn som unge som voksne med at få lavet huller i ørerne.

 

Hvor gammel skal man være for at få lavet huller i ørerne?

Når du får lavet huller i ørerne hos os, skal du være fyldt mindst 6 år. Vi laver naturligvis kun huller i ørerne på børn, der medbringer en forælder, så vi er sikre på, at det bliver en tryg og god oplevelse for barnet.Hvor lang tid går der før et hul i øret heler?

Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på at få huller i ørerne. Derfor er helingstiden også meget individuel. Du skal dog regne med 6-8 uger for huller i øreflippen og helt op til 12 uger for huller lavet i brusken. Det er vigtigt, du giver det tid til at hele, så du undgår betændelse eller irritation.Hvornår må jeg skifte mine øreringe?

Når vi laver huller i ørerne, gør vi det med øreringe af eget valg i materialerne titanium, 14 karat guld eller kirurgisk stål med 18 karat guld. Disse øreringe skal blive siddende i 6-8 uger, inden hullerne er helet. I mellemtiden er det vigtigt at pleje hullerne med saltvand, så de bliver godt renset, og du så vidt muligt undgår irritation eller betændelse. Det kan ikke altid helt undgås, da det skal betragtes som et sår, der skal have lov at hele, mens et smykke sidder i. Det er en god ide at have øreringe i hele tiden det første år, så hullerne ikke hurtigt gror sammen. Det tager tid, før det er helt helet. Så brug dine huller flittigt, så de i mellemtiden ikke når at gro sammen.Hvordan plejer man nye huller i ørerne?

Når du har fået lavet nye huller, er det vigtigt, at du er opmærksom på pleje af dem, så de heler både hurtigt og godt. Vi anbefaler, at du plejer dem på følgende måde:

  • Rør ikke ved ørerne og hullerne med urene hænder.
  • Rengør de nye huller grundigt både morgen og aften med saltvand. Lad øreringene sidde i under rengøring.
  • Du kan også rengøre ørerne med aftercare servietter, som er skånsomme mod huden og er nemme at benytte mellem øret og smykket.
  • Løber du tør for saltvand eller servietter, kan du benytte flydende sæbe og skylle grundigt med rindende vand, når du er i bad.
  • Vær opmærksom på, at der altid er rent og tørt omkring det nye hul.
  • Vær forsigtig, når du tager tøj af og på, så øreringene ikke sidder fast.
  • Brug aldrig brintoverilte til at rense hullerne med, da det gør den naturlige sårheling mere besværlig.


Er det sundt at sove med øreringe?

Der sker ikke noget ved at sove med øreringe i. Det er dog nødvendigt de første 6-8 uger, da såret skal have lov til at hele. Sover du med øreringe i, kan det en gang imellem ske, at de falder ud, hvis ikke låsen er stram nok. Det er en vurderingssag alt efter, hvilke øreringe du vælger at have i og at bruge.Book en tid til huller i ørerne hos Viclara i Holstebro

Er du klar til at få lavet huller? Uanset om det er første gang eller ej, du skal have lavet huller, er du mere end velkommen i vores butik. Når du kommer indenfor, vælger du først en ørestikmodel, som du gerne vil have skudt i. Du kan vælge mellem forskellige ørestikker i forskellige materialer, så du kan få nogen, du synes enten er søde eller flotte at bære de første mange uger.

Når du har besluttet dig for nogle ørestikker, finder vi en stol til dig, som du kan sidde og slappe af på. Dine ører vil blive sprittet af, så der ikke sidder skidt eller bakterier, der kan blive skudt ind i hullet.  Herefter sætter vi en lille prik på øret, så du kan se og godkende, at det er der, hullet skal være.

Herefter bliver ørestikken skudt i og området bliver renset, så det er rent og sterilt.
Det tager ikke mange øjeblikke at få lavet huller i ørerne hos os. Så kom gerne ned til en snak i vores butik i Holstebro eller kontakt os online, så du kan få booket en tid, når det passer dig bedst. Du er også meget velkommen til at kigge forbi uden tidsbestilling, vi har ofte medarbejder ledig til at hjælpe dig.