Vielsesringe Holstebro – Alt om valg af vielsesringe

Skal I giftes? Og leder I nu efter en guldsmed i Holstebro eller omegn, der kan hjælpe jer med at finde de helt rette vielsesringe? De er et evigt symbol på jeres kærligheden til hinanden. Derfor er der også mange valg og overvejelser at gøre, når I skal vælge det helt rette par.

Hos Viclara sælger vi ikke vielsesringe online, da det kræver god og personlig vejledning. Det afholder os dog ikke fra at give lidt gode råd med på vejen til, hvad I kan gøre jer af overvejelser, inden I kommer ned forbi butikken i Holstebro.

Vi åbner gerne butikken uden for åbningstid, hvis I har svært ved at få det til at passe ind i en travl hverdag eller bare gerne vil have lidt diskretion.

Og lad os nu dykke ned i, hvad I med fordel kan gøre jer af overvejelser i forbindelse med valget af vielsesringe.

 

Hvordan vælger man en vielsesring?

Materiale

Den største og første store beslutning omkring valget af vielsesringe er materialet. For det første skal vielsesringene gerne kunne holde i medgang og modgang, ligesom det også skal passe til jeres personlige smag og livsstil.

Hos Viclara er der mulighed for at vælge vielsesringe i materialerne:

  • 8 karat rødguld
  • 9 karat hvidguld
  • 9 karat rødguld
  • 9 karat rosaguld
  • 14 karat hvidguld
  • 14 karat rødguld
  • 14 karat rosaguld

Jeres vielsesringe behøver ikke nødvendigvis være af samme materiale, hvis I hver især har forskellige præferencer. Det vigtigste er, at I begge bliver glade for valget. 

Vi har vielsesringe fra mærkerne Nuran, Siersbøl, Graugaard/Larsen og Solskov. Men man kan også med fordel dykke ned i vores ring univers fra Ro Copenhagen, Anpé Atelier og Mads Z.

 

Bredde

Bredden på jeres vielsesringe er det næste, I bør gøre jer overvejelser om. Skal begge ringe være i samme bredde, eller ønsker I hver sin? Det er meget populært at vælge en bredde på 4-5 mm., men er ikke noget, der er lagt fast hos os.

 

Sten

Skal der være ædelsten eller diamanter i en eller begge vielsesringe? Vielsesringe behøver ikke være traditionelle og af guld, hvis I er til noget helt andet stilmæssigt. Vi kan byde på forskellige muligheder i vores butik i Holstebro, når det kommer til fatningens type, stenens størrelse og ikke mindst antallet af sten.

I kan vælge netop det udtryk, I godt kan lide. Præcis som det skal være med ringe, I gerne skal bære resten af livet.

 

Personlig indgravering

En gravering i jeres vielsesringe er med til at gøre ringene mere unikke og personlige. Det er meget populært at få graveret navne og dato. Men det er længe ikke begrænset til dette. I kan sagtens vælge et citat, en betydningsfuld tekst eller andet, der giver mening for jer som par. I kan vælge mellem forskellige symboler og ikke mindst skrifttyper.

 

Hvilken karat skal man vælge?

Karat siger ikke noget helt entydigt om holdbarheden. Dette kommer an på, hvordan selve legeringen er lavet. Altså hvilke andre metaller, der er i legeringen. Vi vejleder gerne omkring valget af karat, og hvad forskellen er alt efter materiale. Vi forstår godt, hvis det kan være svært at få indblik i eller tage en beslutning om, hvad det skal være.

 

Kan vielsesringe være sølv?

Vi sælger ikke mange vielsesringe i sølv, men har det naturligvis som en mulighed i vores forretning i Holstebro. For ja, I kan sagtens vælge vielsesringe i sølv, hvis I ønsker et billigt sæt vielsesringe uden at gå på kompromis med udseendet og holdbarheden. Hvis det bare er guldfarven der driller, kan et lækkert alternativ til jeres vielsesringe være hvidguld.

Der er ikke nogen fastsatte regler for, hvilke materialer vielsesringe skal være lavet i. Vi rådgiver derfor ud fra, hvad I ønsker jer.

 Gode råd til pleje og vedligehold af vielsesringe

Vielsesringe skal gerne holde sig pæne i mange år. Det kan de også med lidt god pleje og vedligehold:

  • Vælger I en vielsesring med diamant, anbefaler vi, at I får tjekket fatningen én gang om året for slid og slag, så I ikke risikerer at miste diamanten. Et eftersyn er helt gratis.
  • Har I valgt vielsesringe med overflade, vil det helt naturligt blive slidt over tid og give en mere blank ring. Der kan altid komme ny overflade på, det kræver blot en overfladebehandling.
  • Har I valgt vielsesringe i guld, kan I med fordel bade ringene i en mild opvaskesæbe eller få dem pudset og renset hos os. Det holder ringene pæne i længere tid og diamanterne bevarer også deres spil.

 

Få professionel vejledning om vielsesringe i vores butik i Holstebro

Det er en stor dag og et skønt liv som par, I har jer i vente. Det nye kapitel skal naturligvis starte så godt som muligt og ud fra de ønsker, I har. Vi gør vores absolut bedste for at give jer et godt udgangspunkt for at komme skønt ind i livet som ægtefæller ved at give jer professionel vejledning til valg af vielsesringe.

For os er det en stor ære at få lov til at være en lille del af jeres store dag. I er derfor mere end velkommen til at kigge forbi forretningen til en snak eller kontakte os online for nærmere aftale.