Om Viclara

Med en oprigtig passion for fine og enkle smykker og ure med kant har Winni Hougaard Kuipers skabt et fantastisk smykkeunivers med sin online og fysiske butik, Viclara. 

For Winni er smykker nemlig ikke bare et tilbehør til outfittet. For Winni ser på smykker som en forlængelse af den enkeltes stil, smag og personlighed. Smykker kan derfor bruges til at formidle en historie. Ikke kun om smykket selv, men også af mennesket, der bærer det. 

Viclara Smykker & Ure

En passioneret guldsmed i Holstebro

Den passion var i første omgang det, der ledte til, at Winni Hougaard Kuipers i 2006 blev udlært hos urmager og guldsmed, Peter Toft, i Holstebro. Men passionen stoppede ikke bare her, da det også blev startskuddet til, at Viclara Smykker & Ure så dagens lys. Både online og i fysisk forstand. 

Den 14. juni 2021 åbnede Viclara Smykker & Ure således på Nørregade 6 i Holstebro i en totalrenoveret smykkebutik. En butik, der inviterer til at gå på opdagelse i det store og spændende smykkeunivers, der består af smykker og ure i alle prisklasser. 

Produkterne er på ingen måder tilfældigt valgt ud, da det udelukkende er høj kvalitet fra danske smykkedesignere og udenlandske brands, der forstår sig på flot design, æstetik og en holdbar kvalitet. 

Autoriseret forhandler 

Hos Viclara er intet overladt til tilfældighederne, da vi er autoriseret forhandler på alle de mærker, vi tilbyder. Netop derfor kan vi også tilbyde fuld fabriksgaranti på alle produkter. Hver og én af vores mærker er omhyggeligt udvalgt. 

Vi sender gerne fragtfrit til alle i Danmark, som bestiller for mere end 399 kroner. Bor du i udlandet, er du velkommen til at kontakte os på butik@viclara.dk. Så finder vi sammen ud af den bedste løsning. 

Vi tilbyder naturligvis også gratis indpakning. Alle produkterne bliver leveret i original emballage, såfremt det er en mulighed. Ellers er det også muligt at afhente din ordre i vores fysiske butik i Holstebro. 

Vi sender alle lagervarer så du har dem inden for 1-3 hverdage. Har du brug for hurtigere levering, kontakt os da gerne på telefon 50 24 00 40.