Konfirmationsgaver

Konfirmationen er en stor og meget særlig dag. Det er en dag, der aldrig bliver glemt. Til en unik dag hører også unikke gaver. Eller unikke smykker til at style outfittet med. Konfirmationssmykker er perfekte i den anledning, da smykker bliver for bestandigt og kan være et evigt minde om den store dag samtidig med, at smykket kan pryde konfirmanden under festen og i tiden efter.

Skal det være stilfuldt til ham? Eller elegant til hende? Gå på opdagelse og find inspiration i vores univers af konfirmationssmykker.

 

Konfirmationssmykker – en personlig konfirmationsgave til hende og ham

En gave til konfirmationen er noget helt særligt. Det skal gerne være en gave, som konfirmanden kan bruge nu og her, men som han eller hun også kan bruge til at se tilbage på en helt fantastisk dag.

Ingen konfirmander er ens. Vigtigt er det også i den alder, at man skiller sig ud og er sin egen. Det kan du imødekomme med en personlig konfirmationsgave til ham eller hende i form af konfirmationssmykker.

Med et konfirmationssmykke giver du konfirmanden en meget værdifuld og speciel gave med et personligt touch, som ikke bare kan bæres på selve dagen, men som kan bæres igen og igen de næste mange år. Forhåbentligt bliver smykket et dejligt minde, som giver konfirmanden lyst til at bruge det.

Hvad der er personligt for konfirmanden, ved kun du. Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg af konfirmationssmykker, som imødekommer forskellig stil og smag, så du forhåbentligt kan finde den helt perfekte konfirmationsgave.

 

Style dit outfit til den store dag med konfirmationssmykker

Vil du gerne fremhæve detaljerne på kjolen? Eller tilføje et ekstra og smart touch til skjorten? Med smykker til konfirmationen kan du vise din egen personlighed og stil ved at vælge et smykke, der komplimenterer dit outfit og ikke mindst din personlighed.

Har du valgt en kjole, der er åben i halsen? Så kan en smuk halskæde i sølv eller guld med et flot vedhæng være det, der sætter prikken over i’et. Har du valgt en lukket kjole med flotte blonder eller andre detaljer? Så kan et sæt fine ørestikker eller creoler være en rigtig fin og elegant tilføjelse til dit look.

Er du en dreng, og har du valgt at gå med et klassisk look med skjorte og jakke? Hvorfor så ikke pifte looket op med nogle manchetknapper? Eller bære et flot ur eller armbånd, der matcher din skjorte?

Der skal ikke meget til for at give dit outfit lidt ekstra kant eller finesse. Smykker kan være et rigtig godt statement og sætte streg under, hvem du er.

 

Veninde smykker konfirmation – find den perfekte konfirmationsgave til hende

Har du en veninde, som du gerne vil overraske med et flot og elegant smykke? Måske I har aftalt at give hinanden de samme ørestikker, halskæde eller ring? Veninder smykker til konfirmation er en fantastisk måde at fortælle hinanden, hvor meget i hver især betyder. Konfirmationen er også en oplagt dag at gøre det på.

Mangler du lidt ideer til konfirmationsgave, har vi samlet lidt forskellige bud på søde og elegante sølvsmykker og guldsmykker, som vil passe perfekt til en konfirmand. Der er både de helt enkle smykker, som passer godt til hende, der godt kan lide det simple look og de lidt mere sprælske og farverige til hende, hvor der måske er lidt fart over feltet eller godt gas på farverne i hverdagen.

Uanset hvad du vælger, er vi helt sikre på, at hun bliver glad for at få et veninde smykke i konfirmationsgave.

 

Kun det bedste i konfirmationssmykker til ham og hende

Konfirmationen er og bliver en af de største dage i livet. Det fortjener at blive fejret med gaver og konfirmationssmykker i rigtig høj kvalitet. For de skal gerne blive et symbol på en rigtig god og skøn dag.

Var det noget med Marguerit smykker fra Lund Copenhagen? Mads Z smykker? Eller måske nogle søde hoops fra Enamel?

Til ham har vi også flotte ure fra Lacoste og Daniel Wellington. Eller hvad med nogle stilfulde armbånd eller signetringe fra Alexander Lynggaard?

Kvaliteten og detaljerne er ikke til at tage fejl af og passer perfekt til en rigtig god og særlig konfirmationsgave. Uanset om den er til en dreng, der godt ved, hvad han vil have eller til en pige, der godt kan lide at pifte sine outfits op med elegante og flotte smykker.

 

Gå på fysisk opdagelse i vores konfirmations smykker i Holstebro

Er du på jagt efter en god gave til konfirmanden i Holstebro? Så er du mere end velkommen til at se vores online udvalg af smykker i fysisk form i vores forretning i gågaden i Holstebro.

Konfirmationen er en dejlig tid både for konfirmanden og for familien. Vi giver os derfor god tid til at betjene dig og komme med forslag til konfirmationssmykker til hende eller ham alt efter, hvad du kan fortælle om konfirmanden.

Vælger du at købe dine smykker til konfirmation online, giver vi dig lige så god en betjening som i vores fysiske forretning. Du kan frit vælge, hvor du ønsker gaven leveret til og ikke mindst, om vi også skal sørge for at pakke gaven flot og pænt ind, så den er klar til den store dag.

Har du nogle spørgsmål omkring størrelse, materiale eller noget helt tredje, står vi også til rådighed over telefon eller på mail. Der er ikke noget, vi hellere vil end at være behjælpelige med en rigtig god gave til konfirmanden.

Skulle smykket ikke være i konfirmandens smag eller passe til fingeren eller armen, sørger vi naturligvis også for at komme et byttemærke på. Ellers kan du også altid sende smykket tilbage for at bytte det til et andet og lige så fint smykke.

Vi er din online såvel som fysiske guldsmed i Holstebro og glæder os til at blive en lille del af den store dag.