forside tekst mobil

Fuldend din personlige stil med smykker fra Viclara 

Et outfit er ikke endeligt fuldendt, før der er tilføjet flotte smykker. For det er smykkerne, der sætter prikken over i’et. De er detaljerne, der fremhæver din frisure, snittet på dine ærmer eller udskæringen ved halsen. Med andre ord kan du benytte smykker til at fortælle omgivelserne, hvem du er, og hvad du står for. 

Det vil vi gerne være med til hos Viclara. Derfor finder du smykker og ure fra populære og eksklusive brands som Enamel, Candino, Hultquist Copenhagen og Mads Z. Med vores spændende og varierende udvalg af smykker og ure, har du rig mulighed for at vælge en designer, der passer til netop din tøjstil og udstråling. 

Du finder blandt andet: 

  • Ringe 
  • Halskæder 
  • Ure 
  • Vedhæng 
  • Armbånd 
  • Ankelkæder 

Uanset hvad du søger efter for at fuldende dit hverdags- eller festlook, er vi helt sikre på, at du finder det hos os. For der er rig mulighed for at mixe og matche, så du får skabt et udtryk med kant, charme og elegance

 

...

Smykker til børn og voksne 

Hos Viclara har vi smykker til alle. For det klæder både kvinder, mænd og børn at bære smykker og ure. Vi har derfor et stort udvalg af lækre herresmykker, elegante damesmykker, søde børnesmykker og smarte ure til junioren. Ingen er glemt, så du har mulighed for at sammensætte gaver og overraskelser til alle her på shoppen. 

Alle smykker og ure er i den bedste kvalitet, da de er nøje udvalgt efter vores egen ekspertise og efterspørgslen fra vores kunder. Du kan derfor være sikker på at give et smykke, der ikke kun klæder den, der bærer det, men som også holder længe

 

Moderigtige og stilfulde ure til hele familien 

Et ur er praktisk. Men hos Viclara ser vi også på ure som et tilbehør, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit eller bringe mere stil eller klasse til dit look. Vi har derfor sammensat et udvalg af ure til både damer, herrer og juniorer fra nogle af de mest populære brands. Se bare vores udvalg af moderigtige og trendy ure fra Daniel Wellington eller de stilfulde ure fra schweiziske Candino, der imponerer på kvalitet og æstetiske detaljer. 

Vi har været kræsne på dine vegne, så du nemt kan vælge et ur, der ikke bare ser flot og lækkert ud, men som også bliver din faste følgesvend de næste mange år. Med fornuftige og overkommelige priser, håber vi, at vi kan klæde dig på med et ur, som du har lyst til at bære. Hver dag

 

Forkæl dig selv eller en du holder af

Det fantastiske ved smykker er, at de altid bringer glæde. Både når du forkæler dig selv med en ring eller en halskæde, som du længe har ønsket dig, eller når du giver en gave til en, der fortjener noget særligt. 

Vi har gjort os umage med at sammensætte et udvalg af særlige smykker, som du både kan glæde dig selv eller andre med. Om det så er en klassisk halskæde, en elegant fingerring, et sødt søsterarmbånd eller måske endda et diamantsmykke til en, som du gerne vil tilbringe resten af dit liv med. 

Med smykker i forskellige prisklasser er der både smykker, der matcher din stil og din pengepung. Så se gerne om ikke du kan finde et helt særligt smykke at bringe glæde med

 

Smykker, der følger med hele livet 

Hos Viclara har vi ikke kun smykker til dig, der søger noget kant eller ekstra elegance til dit outfit. Vi har også smykker til den allermindste. For vi kan godt lide tanken om, at smykker følger med hele livet. Det er netop, hvad vores søde børnesmykker og dåbssmykker kan. 

Leder du derfor efter et helt særligt smykke til den lille, der skal døbes, men som også kan bruges, når barnet bliver større, finder du det hos os. Vi har sammensat et forskelligt udvalg af styles, så der er et dåbssmykke til dig, uanset hvad din eller barnets forældres smag er. 

 

Trendy og elegante smykker og ure i høj kvalitet

Smykker og ure kan være trendy. Og de kan være elegante og klassiske. Begge dele har vi hos Viclara. For vi elsker at følge med tidens trends og nye ideer, men vi kan også godt lide at holde det klassisk, elegant og tidløst. For så er der noget til enhver smag og enhver stilretning. 

Vi har udvalgt det bedste fra begge verdener og sammensat det i et univers, som vi håber, kan inspirere dig. Smykkerne kan også med fordel mixes, så et nyt og spændende udtryk opstår. 

Find de smykker og ure du kan lide og vis verden, hvem du er.

 

Køb dine smykker og ure online hos Viclara 

Vi vil gerne være din online smykkeforretning. Både når du gerne vil forkæle dig selv, og når en særlig person fortjener en ekstra god gave. Vi håber, at vores spændende udvalg af kvalitetssmykker kan inspirere og give dig lyst til at sammensætte smykker og ure, du kan bruge til både hverdag og fest. 

Når du handler smykker hos os, får du gratis fragt ved køb over 399 DKK. Vi leverer desuden også inden for ganske få hverdage. Du behøver derfor ikke vente længe på at kunne klæde dig på med dine favoritsmykker. 

Har du spørgsmål til vores smykker eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er både til rådighed i hverdage og på lørdage og besvarer med glæde dine spørgsmål.